Ctkdfnqrqmjv1ufcwnhw 151207 teachable thumbnail

Excelin Perustaidot: Mitä jokaisen Excel-käyttäjän pitää osata

Opi kaikki tarvittavat perustaidot Excelin tehokkaaseen käyttämiseen tunnissa.

"Palautteena voisin todeta kurssistanne, että enpä ole parempaa vielä 16-vuotisella opettajanurallani nähnyt."

Excel Perustaidot-verkkokurssi on tarkoitettu kaikille Microsoft Excelin käyttäjille. Kurssi on kerännyt jo 250 tyytyväistä käyttäjää. Kaikki, konkareista aloittelijoihin, ovat oppineet kurssilta uutta. Jos haet nopeinta tapaa oppia ymmärtämään Excelin perustoimintalogiikan ja työskennellä sillä tehokkaammin kuin 75% käyttäjistä, tervetuloa mukaan! Kurssin jälkeen osaat käyttää Excelin tärkeimpiä perusominaisuuksia kuten:

  • Työkirjojen hallinta
  • 10 käytetyintä funktioita
  • Autofill & nopeamman datan syötön
  • Dataformaatit
  • Laskentataulukon visuaalisen muotoilun
  • Kaikki tärkeimmät pikanäppäinkomennot

Lopullinen hinta Suomessa asuvalle 38,44€ (31,00€ + Suomen Alv 24% 7,44€ = 38,44€). Arvonlisävero määräytyy ostovaiheessa ilmoittamasi maan mukaan. Lue lisää Europa.eu.

Tähän hintaan saat kurssin käyttöön loppuelämäksesi. Voit siis aina palata oppien pariin, jos taidot pääsevät ruostumaan. Ja jos et syystä tai toisesta ole tyytyväinen kurssiin on sinulla 30 päivää aikaa saada rahasi takaisin


Kouluttaja


Tomas
Tomas

Olen toinen Excelkoulun perustajista. Intohimoni on kehittää työnteon mielekkyyttä ja tehokkuutta. Jos siis materiaalin kanssa on mitään ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaan mieluusti kaikkiin oleellisiin ja vähemmän-oleellisiin kysymyksiisi:

kysy@excelkoulu.com


Usein kysytyt kysymykset


Mihin Excel-versioihin kurssi sopii?

2007 versiosta lähtien aivan kaikkiin versioihin! Sekä Macilla, että PC:llä. Lukuunottamatta Macin pikanäppäinkomentoja. Kurssi on nauhoitettu englanninkielisellä Microsoft Excel 2013 versiolla. Suosittelemmekkin aina englanninkielistä versiota, koska englanniksi Google apua löytyy 1000 kertaisesti ja termit pitää joka tapauksessa harjoitella olivat ne sitten suomeksi, englanniksi tai exceliksi.

Milloin tämä kurssi alkaa, ja milloin se päättyy?
Tämä kurssi alkaa nyt, eikä lopu koskaan. Juuri tästä syystä halusimme tehdä kurssin verkkokurssi-muotoon, jotta jokainen voi käydä kurssin täysin omaan tahtiin. Sinä päätät milloin ja kuinka paljon haluat siihen käyttää aikaa.
Voinko ladata kurssin tietokoneelleni?
Et. Sinulla on kuitenkin pääsy kurssiin milloin vain.
Kuinka kauan minulla on pääsy kurssiin?
Ikuisesti (tai niin kauan kuin Excelkoulu.com on pystyssä) ja vielä kaikilla laitteilla!
Millä laitteilla kurssi toimii?
Voit seurata kurssia kaikilla internetin omaavilla laitteilla (moderneilla). Tarvitset vain internet selaimen ja pääsyn internettiin. Eli tietokoneet (PC, Mac...), älypuhelimet (iPhone, Android, Windows...), tabletit (iPad, Android, Windows...)...
*Miksi hinta on 38,44€ ja siinä ilmoitetaan Suomen arvonlisävero?
Euroopan arvonlisäverolain mukaan digitaalisten hyödykkeiden arvonlisävero määräytyy ostajan sijainnin mukaan ja se tilitetään kyseisen maan verojärjestöön. Siksi ostovaiheessa kerrot meille mistä massta olet, jonka mukaan arvonlisävero määräytyy myyntihinnan päälle. Voit lukea aiheesta lisää Euroopan Unionin sivuilta.

Sijoittamalla nyt tunnin aikaasi kurssin läpikäymiseen, säästät tulevaisuudessa jopa satoja tunteja.

Aloita nyt!Kysyttävää kurssista? Yritystarjonnasta? Palautetta?

Ota yhteyttä Excelkouluun nyt entistä helpommin

Facebook Messenger