Sxezgl4nss2vhyslyqm9

Excel superkurssi - Perustaidot ja Guru yhdessä lyömättömässä paketissa -20%

Excel super kurssi on nopein tie nollasta sataan. Jos olet vasta aloittamassa, mutta tähtäät suoraan huipulle, valitse Excel super kurssi. Kurssipaketti sisältää sekä Excel Perustaidot että Excel Guru kurssin luennot. Saat -20% alennusta kurssien yhteissummasta.


Kouluttaja


Tomas
Tomas

Olen toinen Excelkoulun perustajista. Intohimoni on kehittää työnteon mielekkyyttä ja tehokkuutta. Jos siis materiaalin kanssa on mitään ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaan mieluusti kaikkiin oleellisiin ja vähemmän-oleellisiin kysymyksiisi:

[email protected]


Tämä kurssikokoelma sisältääExcel Perustaidot -verkkokurssi - Excelin perusteet ja tärkeimmät tehokeinot
Tomas
€49
Excel Guru -verkkokurssi - Kaikki mitä Excelistä tulee osata
Tomas
€99

Alkuperäinen hinta: €148


Usein kysytyt kysymykset


Mihin Excel-versioihin kurssit sopivat?
2007 versiosta lähtien aivan kaikkiin versioihin! Sekä Macilla, että PC:llä. Toiminnallisuudet ovat muuten lähes samat, lukuunottamatta Macin pikanäppäinkomentoja, ja joidenkin toimintojen nimiä. Kurssi on nauhoitettu suomenkielisellä Microsoft Excel 365 - 2018 versiolla.
Kuinka kauan minulla on pääsy kursseihin?
1 vuoden ostohetkestä, vähintään.
Millä laitteilla kurssit voi käydä?
Koska kurssit on toteutettu interaktiivisina verkkokursseina, joissa opit itse hiirtä ja näppäimistöä käyttämällä, on ne myös suunniteltu käytäväksi tietokoneella. Emme suosittele kurssien käyntiä tableteilla tai kännykällä.
Miksi paketin hinta on 119 € + alv?
Euroopan arvonlisäverolain mukaan digitaalisten hyödykkeiden arvonlisävero määräytyy ostajan sijainnin mukaan ja se tilitetään kyseisen maan verojärjestöön. Siksi ostovaiheessa kerrot meille mistä massta olet, jonka mukaan arvonlisävero määräytyy myyntihinnan päälle. Voit lukea aiheesta lisää Euroopan Unionin sivuilta.
Onko selaimella väliä?
Kaikki selaimet käyvät, mutta suosittelemme kursseille mitä vain muuta selainta kuin Internet Exploreria. Kyseinen selain on valitettavasti jäänyt ajasta jälkeen, on vähemmän turvallinen ja huonosti tuettu. Tämän takia useat perustoiminnallisuudet eivät sillä valitettavasti toimi. Interaktiivisissa videoissa saattaakin tulla ongelmia Internet Explorerin kanssa. Kurssin pitäisi olla katsottavissa myös sillä, mutta parhaan oppimiskokemuksen (ja turvallisemman, nopeamman ja mielyttävämmän selauskokemuksen) tarjoaa mikä vain muu selain.

Aloita nyt!